2017. sze 07.

Kapuzárás előtti pánik

írta: SemmiKülönös
Kapuzárás előtti pánik

Sziasztok!

Most ez a gondolat foglalkoztat engem.  A köznyelv azt mondja, hogy ez a férfi klimax. Miért alakul ki, és minden férfinél ugyanúgy mutatkozik meg, vagy másként érzékelhető? Tudom közhely ez a fogalom, de létezik. Az gondolom, minden férfit megtapasztalja legalább egyszer az életében. Érdekelne a folyamat lelki háttere, amit a női agyammal lelkemmel és szívemmel csak elképzelni tudok.visszatekinto.jpg

Miért alakul ki? A szeretett férfi az gondolja, hogy élete derekán túl van és talán lemaradt valamiről, vagy le fog maradni? Ezért hajkurássza a nála jóval fiatalabb nőket? Még akarja érezni, hogy igazi férfi? Ezt egy korban hozzá illő nő nem tudja érzékeltetni, univerzumi magasságokba emelni?

Szerintem nem csak az -öregecske feleség lecserélése fiatalabb barátnőre- mutatja meg a kapuzárási pánikot hanem más egyéb is.

Talán merészebb, bátrabb, erőben kimagasló teljesítményt vár magától? Egészségét nem kímélve, -azt gondolván, hogy ő még tinédzser- testi erején felül hirtelen elkezd sportolni. Gondolok itt az extrém sportokra, illetve az olyan edzésekre amiket eddig sosem csinált.siker.jpg

Esetleg a túlzott bulizgatásokban merül ki a férfi klimax jelenség? Fiatal kolléganőkkel megy bulizni, mert élvezi, hogy körül rajongják és bizonyára kicsit szabadabban éli meg a bulik auráját a párja nélkül. Ennyibe kimerül a bulizgatás, vagy egy kis flört vagy valami más is belefér?

Csupa csupa kérdés válasz egyelőre sehol... Az Élet egy szakasza lezárul és következik egy másik, valami ismeretlen, amitől mindenki fél. Azt gondolom, hogy az ismeretlen nem feltétlenül csak rossz lehet, vagy a változás csak rosszat hozhat. Inkább más lesz az Élet, de nem kell feltétlen rosszabbnak lennie, ha teszünk ellene.

Hálás lennék, ha ezzel a témával kapcsolatban leírnátok a tapasztalatokat ide vagy a semmikulonos1@gmail.com címre! Elsősorban férfiak válaszát várom, hiszen ők tudnak hitelesen nyilatkozni a témáról. Természetesen hölgyek is írjanak, ki hogyan élte meg párja által ezt a történetet.

Nagyon köszönöm, hogy olvastok! Tudjátok a téma az utcán hever!

Üdvözlettel:emblema_1.png

Szólj hozzá

férfi klimax kapuzárás előtti pánik