2017. feb 16.

A szerelem tálalva

írta: SemmiKülönös
A szerelem tálalva

Sziasztok!

Létezik egy műsor az egyik tévécsatornán melynek címe: Szerelem tálalva!

Ez egy párkereső műsor, amely vakrandi útján történik. Adva van egy fiú vagy lány aki 5 menüsor közül 3-at választ. Nyilván azt a 3 menüsort választja amelyik szimpatikus. 3 nap alatt vakrandi keretében meglátogatja a vacsora elkészítőit. Akinek a vacsorája ízlett a legjobban azzal fog randizni a 4. nap.

Én szeretek minden ünnepet megélni, mindegy, hogy névnap, szülinap vagy éppen elcsépelt Valentin napról van szó. Úgy vagyok vele, hogy több hétköznap van mint ünnepnap, amivel csak lehet színesítsük meg az életünket kapcsolatainkat, szerelmünket. Bármikor egy pillanat alatt megváltozhat az Életünk, sosem tudhatjuk mikor lesz vége...így inkább amennyire csak lehet meg akarom színesíteni a létemet.. Próbálok a mindennapjaimba egy kis pajkosságot, játékot, pici mókát csempészni. Nem kell nagy dolgokra gondolni csak éppen annyira ami kizökkent a mindennapokból.    Néha veszélyesen élek...tejjel iszom a kávém :-)))

Ebből a megfontolásból az jutott eszembe, hogy én is megcsinálom a saját vacsorámat a hozzá illő partnerrel aki nem más mint a párom. A csavar pedig az, hogy nem tudja, hogy mi akkor tényleg randizni fogunk. Küldök neki sms-t mintha akkor találkoznánk először, és randira hívom. Olyan ételeket fogok készíteni amit még sosem. A menükártya ki lesz téve az asztalra, majd cseles kis szöveggel tudatom, hogy mi lesz a menü. Ki kell találnia, mert csak burkoltan lesz megfogalmazva.

Erre a mintára elő is készítettem a saját "vakrandimat". Lássuk a menüsort!menukartya.JPG

 Előétel: Napsugár a tányéron baconkockákkal (Kukorica krémleves)kukoricakremleves.JPG

Főétel: Zsebes csirkehúsok 3 féle finomsággal, burgonyakrokettel

Ez nem más mint csirkemellbe kis zsebet vágunk és 3 féle töltelékkel megtöltjük majd baconnal körbetekerjük. A 3 féle töltelék pedig, mozzarellás-paradicsomos, gombás-csirkemájas, zöldségpürés fokhagymás fűszervajjal.csirkehus_3_fele_finomsaggal.JPG

A desszert: Égetett cukorfolyam felhőkoronával (Karamellkrém tejszínhabbal)karamellkrem.JPG

Az asztal pedig így volt megterítve:sz_t_terites.JPG

Mondanom sem kell nagy sikere volt a vacsorának a maximális pontot értem el! :-))) Ilyen randit máskor is megejtünk, de akkor lehet, hogy a párom fog főzni!

Ha tetszett írjatok véleményt, hozzászólást ide, vagy a semmikulonos1@gmail.com címre!

A téma az utcán hever, jövök legközelebb is!

Üdvözlettel:emblema.png

Szólj hozzá

szerelem tálalva