2018. feb 12.

Szerelmes Valentin

írta: SemmiKülönös
Szerelmes Valentin

Sziasztok!

A szerelem mindig is létezett és létezni fog amíg világ a világ. Ősidőkből eredő, mindent elsöprő érzés, ami felvillanyoz, plusz energiát adó érzelem ha viszonzásra talál. Lelombozó és gyötrő, fájdalmas emóció ha viszonzatlan marad. A szerelem érzése a csúcsokra emelhet, de a pokoli mélységbe is meríthet.

Ez az érzés nincs tekintettel korra, nemre, vagy szociális helyzetre. Ez az igazi érzelem felszínre hozhat olyan személyiség jegyeket aminek létezéséről nem is tudtunk. Aki még sosem volt szerelmes nem tudhatja, hogy az adott szituációba milyen viselkedésjegyeket mutat, nincs tapasztalata abban, hogy a szerelem mit vált ki belőle.

Gondolatom szerint többféle szerelem létezik.rozsaszin_felho.jpg


Van a mindent elsöprő, -nagy lángon lobogó, -hamu alatt parázsló(amely gyakran fellángol de nem alszik ki) és van olyan szerelem amely olyan hőfokon izzik, hogy a túlzott izzásban önmagát oltja ki. Amilyen hamar és gyorsan égett, ugyan olyan gyorsan és hamar alszik ki.parazs.jpg

Amikor megtaláltuk szerelmünk imádatát, nem próbáljuk megváltoztatni, kompromisszumok nélkül fogadjuk el. Ez az önzetlen szerelem, ami határtalan szabadságot ad.. Ha meg van, megtaláltuk az ÉLET nagy sűrűjében nem szabad összecsiszolódni! Csiszolódás közben az ember veszteséget szenved el. Működjön a szerelmi kapcsolat úgy mint egy fogaskerék. A fogaskerekek egymásba fordulva segítik egymást abban, hogy a szerkezet hibátlanul, és hosszú ideig működjön.

Én ilyen kapcsolatban élek, és kimondhatatlanul BOLDOG VAGYOK!

szivecske.jpg

Továbbra is a téma az utcán hever írjátok meg a szerelemmel kapcsolatban élményeiteket ide vagy a semmikulonos1@gmail.com címre! Ha kedved van olvasd el a tavalyi kalandomat a Szerelmesek Napján!

Kattins: A szerelem tálalva

Sok Boldogságot!

emblema_1.png

 

 

 

Szólj hozzá